månadsarkiv: februari 2015

En läsare

click over here now Förra veckan fick jag äran att göra vid en av mina läsare från bloggen. Eftersom de skulle på semester i Marbella så passade hon på att göra sig fin i håret hos mig på The Nail Place. Jag tycker det är super roligt att få positiv respons både här på bloggen och på jobbet!
Jag gjorde blonda slingor med en sandblond nyansering, jag kallar den elegant blond 🙂 och min läsare/kund blev super snygg och nöjd!

discover this info here

http://mhs.se.loopiadns.com/evenemang/motorhistoriska-marknaden-2010/ (null)

browse around here

binary options with demo account Idag kom även det nya nummert av Svenska magasinet ut i Marbella, där kan ni nu läsa om mig som frisör på The Nail place. Wohooo!!! Super skoj 🙂

esiste un modo per allenarsi nel trading binario

cheap metformin uk (null)

Rolig dag

http://chalkstreamflyfishing.co.uk/ÂÂ I slutet på dagen på salongen kunde jag inte låta bli att ge Magdalena en ny hårfärg, och det blev super fint!
Hon hade en orange och urtvättad, hemsk färg. Nu har hon, fräscht och snyggt hår igen.

see this page (null)

pop over here När jag kom hem från jobbet så var det så otroligt skönt väder så jag, Matilda och lilla Zäta tog en PW. Vi gick från La Campana till Puerto Banus och tillbaka, vi trodde det skulle ta längre tid med det tog bara 1 timme ganska exakt. Skön runda, vi får väl se när nästa gång blir….

source (null)

http://www.adelaideluxurybeachhouse.com.au/?plutka=opzioni-binarie60-c0m&b27=bc (null)

http://billbrickey.com/?fergyson=opcje-binarne-w-co-inwestowac&532=57 (null)

click here (null)

blog link (null)

http://www.parentchampions.org.uk/?garbyz=trading-opzioni-binarie-come-funziona&2a5=30 Vi avslutade hemma hos mig, Matilda fick äran att färga mitt hår medan Max satt i bakgrunden och övade inför Dansbandidoz. De ska försöka starta ett dansband här i Marbella 🙂

binaire opties opgelicht (null)