Helgen

I fredags shoppade jag och Johanna lite på La Canada, farligt mycket rea! Det blev lite nya träningslinnen, topp, skor och lite annat smått och gott..

Har besök av två kompisar från Sverige så i lördags blev det party, nackdelen att gå ut enbart med killar är att man dricker mer då de bara vill hänga i baren och inte dansa..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helgen

Underbart rolig helg. Landade i Oslo sent i torsdags sen hade jag frukost dejt med Kriss på fredag morgon.

Därefter bilade jag, Tompa och Björn till Kristianstad. Väl framme så överraskade jag syrran (Tina) med att komma hem, hon visste ingenting! Men jag skulle inte missa hennes 25-års fest för allt i världen. Hon är mitt allt!!

På lördagen gick jag på stan hela dagen med ”Gustaf”, Peter och lille Elliot. Mötte även upp Emmy en liten sväng.

Sen blev det party hos Tina och vilken fest hon bjöd till på, galet roligt!!!

Söndagen började jag, Tompa, Björn, Emmy och Danny med att äta frukost buffé på C4 hotellet. Därefter åkte jag på kalas hos stora syster Micca och njöt av mammas goda mat och mina fina syskon och syskonbarn <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helgen

I lördags så jobbade jag på förmiddagen sen åkte jag och panik handlade, för jag tyckte inte att jag hade något att ha på mig inför kvällens party. Hittade en super fin klänning och den var på rea också vilket var ännu bättre!
 
Jag var bjuden hem till Johanna, Erik och Kristoffer på grillkväll, Måste bara säga att denna tjejen är en mästare på att göra god mat och att baka! Sen körde vi biljard turnering ute på terrassen, har nog inte spelat biljard sen jag gick i skolan men skoj var det.

Senare på kvällen gick vi ut och det var super skoj för vi träffade upp Fidde och deras gäng och sen kom även några nya folk till också så vi var väl ett gäng på ca 15 personer tillslut. Men det blir alltid så sent här i Marbella då de inte stänger nattklubbarna förrän kl 7 på morgonen och så dagen efter är man ingen hjälte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *