Nytt år och massa annat nytt!!!!

Tänk att det redan är år 2016, det är nog så att tiden går snabbare ju äldre man blir…

Jag rivstartade året med två nya val i kärriären.

Jag slutade på den gamla salongen och ska provjobba på en ny salong i nästa vecka, super spännande! 

  

Nästa karriärsval är Aloha Property Finder, jag kommer på deltid jobba med uthyrning av lägenheter här i Marbella.  Än så länge har det gått riktigt bra, och jag tycker det är otroligt roligt och utmanande. 

Jag kommer även lägga ut mina objekt som kommer finnas till uthyrning, så ni kan se vad som finns att hyra om ni vill ha en semesterbostad eller ett långtidsboende här i soliga Marbella. 
  

4 tankar kring ”Nytt år och massa annat nytt!!!!

 1. Göran Kantling

  Hem.Ska resa till Marbella 22/1 2016. Nu har jag ju redan bokat hotell men du kanske kan tipsa om andra boenden.Jag reser själv och undrar om du vet någon bra pub/bar som är populär nu.
  Mvh Göran.

  Svara
  1. Evelin Inläggsförfattare

   Hej Göran. Vad kul att du ska åka till Marbella. Det finns stort utbud av olika pubar. Jag vet inte vart du kommer att bo men om du är i närheten till Marbella centrum är det väldigt trevlig att sitta på ett ställe som heter Punto faro. Sen finns det många trevliga små ”hak” inne i gamla stan. Ska du vara i närheten av Puerto Banus så tycker jag att John scott, Sinatra och Joyce är trevliga barer. Hoppas du får en trevlig resa och att du fick några bra tips! Vänligen Evelin

   Svara
 2. tomas

  Hej
  Vi är 6 personer som kommer att vara i Puerto Banus 5-8 Juni och 2pers 8-12 Juni.
  Har du nått tips på bra boende till okej pris.
  Bara Killar runt 30

  Svara
  1. Evelin Inläggsförfattare

   Hej Tomas.

   Jag har några lägenheter lediga till er. Jag skickar dom på mail till dig med bilder och priser. Så kan du se om det är något som passar er. Jag ser din email här så du behöver inte skicka den till mig. Jag skickar all information till dig senare ikväll. Ha en fin dag. Vänligen Evelin

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *