San Pedro

Visit This Link Nu när vi arbetar i San Pedro centrum och snart också flyttar dit, ca 2 minuters promenad från kontoret så måste vi börja utforska staden lite mer.

over at this website Jag har redan ett par favorit resturanger som jag nämnt tidigare, men det som jag mest ser fram emot att utforska är alla dessa underbara små restauranger, barer, butiker och grönsakshandlare. Det ska tydligen finnas otroligt bra och fräscha kött och fisk-butiker, tänk att kunna promenera från jobbet varje dag och stanna till hos slaktaren eller fiskhandlaren. Vilken vardagslyx! 

http://istore-buy.com/bestsellers/tastylia.html
San Pedro är fortfarande ett väldigt spanskt område, de har till exempel siesta varje dag mellan 3-5. Då stänger de flesta ner och men sen drar det igång för fullt igen inför kvällen. 

كيف تربح الأموال على الإنترنت في نيجيريا Något som verkligen har lyft hela områden är den ”nya” boulevarden, den är något år gamal nu men känns fortfande väldigt ny. De byggt upp allt otrolig bra och vackert, det är en stor samligspunkt för många olika åldrar. Det finns gott om lekparker barnen, trevliga ”hak” för ungdomar och föräldrar samt de lite äldre för att sitta och umgås.

fare soldi con internet
Vi har redan hittat vårt after work ställe, det är på NH hotellets rooftop bar. Vi avslutade förra fredagen där med jobbet. Ännu bättre blir det när allt är väldigt billigt, en flaska cava kostade 14€….. Galet bra!

http://www.latracciabianca.it/?kompaniya=avatrade-opzioni-binarie&383=bd

4 reaktion på “San Pedro