NEW YORK CITY – THE CITY THAT NEVER SLEEPS

look at this website (..unless there’s a hurricane…)

http://outdooratlas.com/item/lady-grace-sportfishing-inc Våra första dagar var MAGISKA! Morgonpromenader i underbart höstiga Central Park, sightseeing och helikoptertur. Helt fantastiskt!

informative post Såhär glada var vi när vi var framme! 

click site Såhär höstigt vacker var Central Park 🙂

http://melroth.com/?komp=optionweb-commenti&c21=6f Såhär såg det ut när vi flög helikopter över New York, wii!

Continued Och såhär! Den högsta byggnaden till vänster är Freedom-tower som byggs vid Ground Zero efter 9/11.

recommended you read Vi bodde vid Times Square.

senior dating services for free Det ser inte mycket ut för världen men det var obeskrivligt gott. Krabba, hummer och räkor i varsitt korvbröd! Yummy 🙂

http://dklokator.pl/?oljade=binäre-optionen-erfahrungen-forum Sedan kom Sandy på besök och vi klarade oss tack och lov undan med internetbrist som enda bekymmer.

http://kitzmann-architekten.de/?slava=marketworld&039=74 marketworld Sandy var en av de största stormar som drabbat New York och över 100 människor föll offer för hennes styrka. Stora områden svämmades över och totalförstördes, hundratusentals hem var utan el i över tre dagar och all transport stod still. http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-6554.html All tunnelbana/tågtrafik/bussar på Manhattan stängdes av, alla broar ut till Manhattan spärrades av och det var körförbud i alla tunnlar utom http://istore-buy.com/bestsellers/tastylia.html en.

buy tastylia (tadalafil) I all panik tog dessutom bensinen slut på mackarna, taxichauffören som körde oss till flygplatsen hade köat i 13 (!!) timmar för att få tanka! Denna lilla blockad resulterade i att folk inte kunde ta sig till sina jobb och i stort sett alla butiker/cafér var tvungna att hålla stängt.

http://swazilandforum.com/?n=www-solo-opzionibinarie-com www solo opzionibinarie com När till och med McDonalds bommat igen insåg vi att det skulle bli ordentligt busväder…

Resources Det regnade massor.

a fantastic read Några gator bort från hotellet blåste en lyftkran av!

this contact form Dagarna efter stormen var med andra ord lite svårplanerade. Flera butiker/restauranger vi tänkt besöka var stängda pga personal- eller strömbrist och det gick inte att ta sig någonstans på vettigt sätt. Jag är otroligt tacksam att vi kom undan så lindrigt som vi gjorde, södra Manhattan med omnejd beskrevs dagarna efter stormen som ”a war zone”.

Trots Sandy så hade jag en otroligt häftig resa, jag gillar verkligen New York och skulle väldigt gärna spendera en lite längre period där i framtiden!

 

2 reaktion på “NEW YORK CITY – THE CITY THAT NEVER SLEEPS

  1. Pingback: OUR 5TH ANNIVERSARY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *