PACKAR UPP!!

Äntligen har flyttlasset kommit och det känns verkligen som julafton! Helt underbart att få in mina egna saker i hyllorna, jag är överlycklig 😀

4 tankar kring ”PACKAR UPP!!

 1. Ida

  Hej Johanna 🙂

  Jag och min sambo har planer på att flytta utomlands snart. Jag vill antingen till Malta eller Spanien, då Marbella. Vart känns det bäst? Undrar även vart ni hittat lägenheten i Marbella. Har mäklaren någon hemsida tro? Och vart i Marbella bor ni? Mycket frågor, men hoppas du finner dig tid till att svara på dem 🙂 Hade betytt mycket!

  Ha en fin kväll
  Ida

  Svara
  1. Johanna Inläggsförfattare

   Hej Ida!

   Vad roligt att ni är sugna på att flytta utomlands, det rekommenderar jag er verkligen att göra. Livet runt Medelhavet är helt underbart 🙂

   Det är så otroligt svårt (och lite orättvist) att jämföra Malta och Marbella efter att ha bott här en månad och på Malta över 1,5 år. Jag älskar Malta av hela mitt hjärta, just känslan av småstad är mysig, man träffar alltid på någon man känner. Alla känner alla, och alla är helt underbara. Det finns så otroligt många fantastiska människor på den lilla ön!

   Det känns som det händer lite mer här i Marbella, det finns mer och göra, mer att upptäcka och se. Att lära mig spanska ser jag verkligen fram emot, vilken bonus att få ett helt nytt språk i bakfickan utöver alla andra erfarenheter! Såklart kan språket bli ett hinder ibland men jag ser det som ett äventyr. På så sätt är Malta lite lättare med tanke på det engelska språket. Jag lärde mig inte så mycket engelska under min tid på Malta dock eftersom jag bara umgicks med svenskar.

   Jag bor i Nueva Andalucia som ligger strax ovanför Puerto Banus. Lägenheten fick jag hjälp med att hitta av en svensk mäklare som bor här nere, vet tyvärr inte vad han har för hemsida! Men blir det aktuellt med flytt (både till Malta eller Marbella) så maila mig på johannaekstrom_@hotmail.com så ska du får mäklar-kontaktuppgifter av mig.

   Hör gärna av dig om ni har fler frågor!
   Varma hälsningar, Johanna

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *