SPONTAN PARTYLÖRDAG

Igår kom det över ett gäng härligt partyglada människor hit till lägenheten, spelade lite spel och hade det fantastiskt trevligt innan vi drog på oss dansskorna och tog oss till bargatan.

Jag hade en superdupertrevlig kväll men tyvärr hade hälften av sällskapet en oturlig afton i form av stölder och taxikrockar..

6 tankar kring ”SPONTAN PARTYLÖRDAG

  1. Johanna Inläggsförfattare

   En av tjejerna satt i taxin på väg hem när de blir påkörda av ett rattfyllo bakifrån. Hon kände sig mörbultad i kroppen idag men röntgen visade ingenting så förhoppningsvis gick det så bra som det kunde gå 🙂

   Svara
 1. Linda

  Usch! Vilken tur att hon klarade sig så bra! Sånt här tycker jag är läskigt här i Spanien, man vet aldrig vem som har druckit, och när! En dag när jag åkte hem från jobbet vid fem hade jag en bil framför mig som körde åt sidorna hela tiden. Fy!
  Hoppas det som blev stulet kom tillbaka!

  Jag såg dig på suite för nån helg sen 🙂 vet inte om kommentaren kom fram.

  Svara
  1. Johanna Inläggsförfattare

   Ja usch sånt är så obehagligt. Det verkar som det är socialt accepterat att köra full här runt Medelhavet, det var likadant på Malta. Tråkigt!

   Nej men åh vad kul, du skulle kommit fram och sagt hej!! Första gången jag var där, goda strawberry daiquiris 😉

   Svara
   1. Linda

    Ja tyvärr ”är” det ju de! Jag kan bli galen på min pojkvän och hans kompisar. Taxi är ju dessutom relativt billigt och lätt att få tag på. Tyvärr har det väl blivit en Medelhavet grej, trist!

    Haha nja men jag var inte säker först och så var ni så många och sen var ni borta typ haha! Får göra det nästa gång. Daquirin har jag aldrig testat där, måste jag också göra nästa gång!
    Jag och mina vänner går alltid till suite, favoritstället!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *