Marknader i Marbella

Att gå på marknad är ett populärt tidsfördriv för både semesterfirare och Spaniensvenskar. Marknader i Marbella har vanligtvis öppet mellan 09:00-14:00. Undantag är de dagar då det regnar allt för mycket, då är marknader i Marbella för det mesta stängda. Att förhandla priset med spanjorer kan vara svårt men testa gärna! Vanligtvis får man ett mycket lägre pris från början om man pratar spanska med försäljarna.

Se upp för ficktjuvar på marknader i Marbella, speciellt under högsäsong. Lämna onödiga värdesaker som pass, kreditkort och flygbiljetter på hotellrummet.

Marknad i Marbella

Marknaden i Marbella äger rum varje måndag i området Las Albarizas som ligger på gångavstånd från stadens centrum. På marknaden i Marbella kan man köpa mat, kläder, skor, blommor och mycket mer! Besökare rekommenderas att inte ta bilen utan istället ta sig till marknaden kollektivt eftersom det är svårt att få tag på parkering i området, speciellt under sommarmånaderna!

Här hittar du en karta till marknaden i Marbella.

Marknad i Puerto Banús

Under sommarmånaderna erbjuder Puerto Banús en daglig marknad med fasta marknadsstånd mitt i den lilla stadens kärna. Här kan man bland annat köpa kläder, torkad frukost, frozen yoghurt och mycket mer. Marknaden i Puerto Banús är svår-prutad, den är ”turistigare” och lite dyrare än de andra marknaderna i området.

Här hittar du en karta till marknaden i Puerto Banús.

Marknad i Nueva Andalucia

Marknaden i Nueva Andalucia hålls varje lördag vid Centro Plaza, nära Puerto Banús. Marknaden i Nueva Andalucia är en av de mest välbesökta, speciellt under sommarmånaderna. Under sommaren kan marknadsplatsen bli otroligt varm och en flaska vatten brukar vara bra att ha till hands! För att hitta en parkering krävs ofta lite tålamod, antingen kan man parkera i Nueva Andalucia (området vid H10 Andalucía Plaza Hotel är nära och bra) eller nere i Puerto Banús.

Här hittar du en karta till marknaden i Nueva Andalucia.

Marknad i San Pedro de Alcántara

Marknaden i San Pedro äger rum på torsdagar och är väldigt populär bland lokalbefolkningen. Marknaden ligger strax ovanför staden och det brukar inte vara några problem att få en ledig parkerings, även om det ibland kan ta lite tid att hitta dem. Här hittar du många marknadsstånd med närodlat frukt och grönt!

Här hittar du en karta till marknaden i San Pedro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Notify via Email Only if someone replies to My Comment