Shopping i Marbella

Shopping i Marbella

Det finns mycket bra shopping i Marbella och nu när euron är så låg ska man absolut passa på att shoppa loss! Jag tycker man hittar bäst shopping i Marbella och inte Puerto Banus men har man lite större plånbok så är det definitivt Puerto Banus man ska vända sig till. Här ligger de dyra märkesbutikerna på rad och alla stora märken finns representerade. Shopping i Marbella stad är väldigt bra, personligen tycker jag bäst shopping i Marbella finns i den stora shoppinggallerian La Cañada. Vill man inte shoppa i butik så kan man besöka en av de marknader som finns, läs mer på undersidan Marknader i Marbella.

Avenida Ricardo Soriano

Av. Ricardo Soriano är den stora huvudgatan och erbjuder en hel del shopping i Marbella och här finns några välkända butiker som Zara, Mango, The Body Shop etc. Butikerna ligger utspridda utmed gatan och det finns en del kul butiker även utmed parallellgatorna. Gatan är lång och personligen tycker jag det är svårt att hitta rätt.

Gamla stan i Marbella

I Gamla stan kan man hitta lite shopping i Marbella, det finns många skobutiker och turistshoppar. I Gamla stan ligger även min favorit-köksbutik där man kan köpa allt man behöver till baket och matlagningen. Butiken är liten men kan be dem beställa in saker från sortimentet på deras hemsida www.cuisineparadiso.com.

La Cañada

La Cañada är den största shoppinggallerian på hela Costa del Sol och här hittar man välkända butiker som H&M, Sephora, Apple Store, Zara mm. Här finns butiker i alla genrer och vad man än behöver så hittar man det här. La Cañada har öppet 10:00-22:00 måndag till lördag och är stängt på söndagar. Restaurangdelen har öppet till 23:00. Matbutiken AlCampo har öppet 09:00-22:00.

Under sommarmånaderna brukar denna stora shoppinggalleria även erbjuda shopping i Marbella på söndagar!

Läs mer på deras hemsida www.parquecomercial-lacanada.com.

Hamnen i Puerto Banus

Det är i hamnen i Puerto Banus som erbjuder stadens mest exklusiva shopping och man hittar alla välkända märkesbutiker som bland annat Jimmy Choo, Luis Vuitton, Versace, Hermés och många fler. Läs en komplett lista på butiker i Puerto Banus på www.marbellaexclusive.com. Bland butikerna trängs även flera restauranger som alla har utsikt över det exklusiva hamnen och på gatan står mängder av dyrbara bilar parkerade.

El Corte Inglés

El Corte Inglés är en välkänd butikskedja i Spanien och i Puerto Banus ligger en av de största butikerna. El Corte Inglés påminner om NK i Sverige och här finns flera våningar med sportkläder, skönhetsprodukter, heminredning, herr- och damkläder, leksaker och mycket mer. El Corte Inglés i Puerto Banus har öppet måndag till lördag 10:00-22:00.

Marina Banús

Mittemot El Corte Inglés ligger den lilla shoppinggallerian Marina Banús som brukar vara något lugnare än de andra shoppinggalleriorna. Här hittar man omkring 20 butiker och under sommar-/vinterreorna brukar man kunna haffa riktigt bra plagg här! Öppettiderna är detsamma som El Corte Inglés; måndag till lördag 10:00-22:00. Besök deras hemsida www.marinabanus.com.

Handla mat

Shopping i Marbella innefattar såklart även mat, om du vill hitta mer information om det kan du besöka undersidan Matbutiker i Marbella.

8 tankar kring ”Shopping i Marbella

 1. Ann-Sofie Bäck

  Hej igen! Nu är jag skitjobbig hahaha :) men igår när vi kom hit med taxin (som jag kunde beställa tack vare dig) så fick jag höra att marknaden inte är imorgon (måndag 3:e juni). Vet du något om det? Ps tack oxå om tipset Opencor för där har vi varit o handlat idag.
  Med vänlig hälsning, en tacksam Ann-Sofie m familj :)

  Svara
  1. Johanna Inläggsförfattare

   Hejsan,

   Vad kul att taxi-tjänsten fungerade bra! Tyvärr har jag ingen koll på marknaden i Marbella men rent spontant låter det konstigt att det inte skulle vara någon marknad eftersom det inte är någon röd dag eller så idag.

   Varma hälsningar
   Johanna

   Svara
  1. Johanna Inläggsförfattare

   Hej Cassandra,

   Det finns en butik i shoppinggallerian La Cañada som heter Victoria’s Secret men jag är lite osäker på om det är äkta produkter eller kopior men där har de i alla fall en hel del fina underkläder. På marknaden i Puerto Banus brukar det finnas ett marknadsstånd där de säljer kopior på lotions osv som luktar likadant som originalen. Äkta produkter så som bodylotions, bodymists och parfymer finns dock i taxfreen på flygplatsen i Malaga!

   Varma hälsningar
   Johanna

   Svara
   1. Sabina

    Det finns ingen victoria secret affär i Marbella utan det finns endast på flygplatser i diverse länder + på enstaka ställen utanför USA. Det som finns i la canada är WOMEN secret vilket är en helt annan kedja. Så åk inte dit för ni tror där är en victoria secret :)
    För övrigt stort köpcenter med blandade affärer som passar de flesta.

    Svara
 2. Therese

  Är det ngn som provat att bergsvandra??

  El duetten hotellet nere vid stranden brukar vi bo och det är toppen, där finns även open cirkus runt hörnet.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Notify via Email Only if someone replies to My Comment