månadsarkiv: oktober 2012

Tina 25 år

Min underbara lilla syster fyller 25 år idag! Tina är det finaste och mest värdefulla i mitt liv, hon gör mig hel. Hon har alltid funnits vid min sida både på gott och ont 😉

När vi var små var hon ”jobbig” när hon ville hänga med mig och mina kompisar och när hon snodde mina kläder.. Hahaa!

Men hon var även bra att ha när vi var små. Jag var galet mörkrädd när jag var mindre och det var inte Tina så hon fick alltid följa med mig överallt i huset när det var mörkt och skydda mig!

Nu när vi är äldre hänger vi alltid ihop och dela det mesta.

Grattis min fina syster <3

Regnar bort

Det har regnat konstant i 2 dagar, super tråkigt! Så det har blivit mycket film mys under ett varmt täcke 🙂 var och stor handlade i mataffären idag, super mysigt att gå där och handla massa mat, det var väldigt längesen jag gjorde det faktiskt. Och jag såg och hörde flera stycken svenskar där också, lite skoj tyckte jag!

Helgen

Underbart rolig helg. Landade i Oslo sent i torsdags sen hade jag frukost dejt med Kriss på fredag morgon.

Därefter bilade jag, Tompa och Björn till Kristianstad. Väl framme så överraskade jag syrran (Tina) med att komma hem, hon visste ingenting! Men jag skulle inte missa hennes 25-års fest för allt i världen. Hon är mitt allt!!

På lördagen gick jag på stan hela dagen med ”Gustaf”, Peter och lille Elliot. Mötte även upp Emmy en liten sväng.

Sen blev det party hos Tina och vilken fest hon bjöd till på, galet roligt!!!

Söndagen började jag, Tompa, Björn, Emmy och Danny med att äta frukost buffé på C4 hotellet. Därefter åkte jag på kalas hos stora syster Micca och njöt av mammas goda mat och mina fina syskon och syskonbarn <3

 

Stora syster

Idag fyller min underbara stora syster år! Hon lär mig ständigt nya saker, får mig att se på livet ur olika synvinklar och hon inspirerar mig ständigt till nya upplevelser!
Grattis Micca

Regn

Blir arg när det regnar… Bor ju här mycket för att de lovar fint väder, får spendera dagarna på shoppingcentret med Johanna istället för att sola då ju!!! 😉

Mys hos Fidde

Film mys hos Fidde ikväll.

Det var en stackars liten hund på balkongen bredvid Fidde som gnällde o hade tydligen gnällt hela dagen, fick så ont i hjärtat att jag var tvungen att kasta över lite skinka till stackarn. 2 minuter senare skulle jag ta foto på hunden och då tändes det plötsligt i lägenheten. Så mitt ömma hjärta övergick snabbt till en hjärtinfarkt!!!

Mycket

Idag har jag hunnit med en himla massa.. Varit på polisstationen eller snarare 2 stycken då de tydligen inte samarbetar. Även denna gången var det en grann polis på stationen, börjar tro att det står som anställningskrav hos dom 😉

Har även varit på La Canda med Johanna och shoppat, det blev ett par höstskor och en blus.

Sen for jag iväg på tennis och kom sedan hem till nybakade scones! Mumma det…

Men bäst av allt idag var att Emmy, min fina Emmy bokade resa ner till mig idag. Så om 2 veckor gör vi Marbella osäkert! Whop whop!!!

Svenskar i Marbella

Igår träffades vi några stycken ifrån Facebook gruppen svenskar i Marbella. Vi hade en super rolig kväll hos Johanna!
Dock slutade kvällen i kaos, en av tjejerna blev av med sin jacka och väska och jag krockade i taxin på väg hem…
Så natten spenderades på sjukhuset, som tur var så blev det inga frakturer. Får bara gå med nackkrage i några dagar o se dum ut.

http://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3828017/images/2012/pic_5083d648ddf2b374570028fa.jpg” class=”image”>