månadsarkiv: november 2012

Kreativitet

Vilken enormt rolig dag jag haft med Johanna idag, Klippte och färgade henne! Tycker att hon blev super snygg!(snyggare än vanligt) Gjorde en Ombre färgning med en varm 6:a och blekning. Satan i gatan vad roligt det var att få agera frisör igen…. Love it!
 
Och Johanna kockade som vanligt som ett riktigt proffs, hon hade till och med förberett maten genom att ha hackat och lagt upp det i skålar så det bara var att röra ihop det snabbt och lätt. Hon bjöd på en super god kyckling och grönsaks wok
 
Sen åkte vi till en super häftig antik affär, jag har spanat in den länge men inte ”vågat” gå in där själv. Där fanns allt möjligt, tycker det är så härligt med gamla slitna grejor. Det var ganska dyrt men det kan det vara värt för att få något som ingen annan har. Den heter El Rastro och ligger på Golden mile mellan Marbella och Puerto banus.
 
Ville fortsätta med nya inspirerande projekt så vi åkte till Leroy Merlin (det är en affär som påminner om Rusta hemma i Sverige) för att handla lite grejor som jag kan pyssla med om dagarna när jag inte jobbar.
.

Spännande

Imorgon ska jag göra spännande grejor med Johannas hår, sååå kul..

Idag har vi rastat oss och barnen på lekplatsen också, alltid skoj att få leka av sig lite.

Träffade även Ruud Van Nistelrooy idag, diskuterade barndoms minnen.. Lite skoj!!

Upp och ner

Puhh fy vad jobbigt det är att springa/promenera här uppe i La Heredia.. Det går verkligen rakt upp och sen rakt ner, idag pressade jag mig riktigt hårt i backarna. Trodde nästan jag skulle få andnöd ett tag, Hahaa folket i byn undrade nog vad jag höll på med… Det bjuder jag på!

Sen blev det styrkepass på det, armar till och med! Kommer inte kunna röra mig i morgon.

Var sugen på något nytt idag så jag slog till med en sidbena, funderar på att göra något annat. Fast jag ångrar mig alltid med mina förändringar och återgår till det vanliga..

Victoria secret

Är super slö idag, så jag har bara legat inne i sängen sen jag vaknade. Har kollat på Victoria secret show 2011 på datorn, tok älskar deras shower.. Det hade varit så underbart skoj att få se deras show live!

Ikea

I lördags drog jag och Fina Johanna till Ikea, älskar Ikea… Självklar var vi tvungna att passa på att äta där, jag tog som alltid när jag är på Ikea köttbullar!
Lånar mat bilden från johannas blogg http://alltommarbella.com/

Fick riktig hemma känsla när vi var där, ska bli så mysigt att komma hem till familj och vänner i jul.

5th avenue

I fredags var vi ett gäng som gick på invigningen av den nya restaurangen/nattklubben 5th avenue i Puerto Banus.
De hade magdansöser, akrobater, modeshow och andra roliga grejer! Verkar som det kan bli ett bra ställe att gå till.
Kvällen avslutade vi med bravur nere på Seven, riktigt rolig kväll!

Skyfall

Fickparkerade bilen nere i Puerto Banus!
Sen tog jag, Johanna och Gabriella oss till bion i Banus för att se den nya James Bond filmen Skyfall. Den var kanon bra enligt mig och ännu bättre var att vi nästan var ensamma på bion, det var endast vi och ett annat par.

La Heredia

Tog en promenad uppe i bergsbyn La Heredia som ligger nära där jag nu bor, så underbart vackert och pittoreskt liten by. De hade även en liten tapas restaurang, bar, brasserie och lite andra små mysiga ställen! Får väl upp och prova kvällslivet på tapas resturangen en kväll.
Såg många svensk registrerade bilar, så det verkar vara populärt av svenskarna 🙂