månadsarkiv: december 2012

Film och middag

Har lyckats bli sjuk när jag är hemma, typiskt!
Men gårdagen var ändå härlig. Hade film och godis mys med mina småsyskon sen åkte jag hem till Reggi och Roger på kvällen.
Jag tok älskar Reggis pasta och köttfärs så det hade hon förberett åt oss. Sen bjöd Roger på våfflor, kan säga att jag rullade ut från deras hus. Mätt och belåten! Glömde fota hemma hos dom så jag bjuder på en bild jag snor av Reggi istället.

Kristianstad

Vilka fantastiskt roliga dagar jag haft här hemma med alla goda vänner och familj. Har varit super dålig på att uppdatera bloggen och ta foto. Men här kommer några foto iallafall.

Lycka!!!

Skypade med min underbara ”Gustaf” ikväll och fick frågan av henne om jag ville bli hennes hederstärna på hennes och Peters bröllop!
Herregud vad lycklig jag blev, tårögd redan hur ska det då gå på bröllopet…
”Gustaf” är en av mina finaste vänner i livet.
Har alltid en bild med mig på oss från avslutningen i 9:an, Hahaa så mesig jag ser ut och så galet vacker ”Gustaf” är som vanligt.

Vilket väder

Tidigt på torsdag morgon åker jag hem till Sverige men jag kommer sakna de Spanska vädret…
Tur att jag har så underbar familj och vänner som får mig att känna mig varm hemma i kalla Sverige!

Tomat på shopping

Har hets solat i två dagar vilket har resulterat i att jag ser ut som en tomat i ansiktet…
Sen drog jag och brudarna ner till Puerto Banus för lite shopping, hittade dock inte så mycket julklappar som jag hade velat.
Istället hittade jag ett par grymt snygga pumps som jag inte kunde låta bli att handla!

Skön dag

Efter en trevlig kväll hos Johanna med god mat och lite spel har jag spenderat morgonen och dagen i solen. Tycker det är så underbart art kunna ligga ute och sola även i december månad.

Drömmar?

Har sovit så himla gott denna veckan, det kan nog bero på att jag varit uppe tidigt nästan varje dag.
Men jag har haft jätte konstiga drömmar, vaknar typ 2-3 gånger om natten och är jätte förvirrad. Vet inte var jag är eller åt vilket håll jag ligger i sängen, helt borta när jag vaknar från drömmen. Nu hade det suttit fint med en bok som kan tyda ens drömmar.