månadsarkiv: januari 2013

Crossfit

Vi var ett glatt gäng som började morgonen med ett sjukt jobbigt crossfit pass ute i solen, Ruud van Nistelrooy var bland annat med!

Sen hade vi en timmes vila innan det var dags för tennis lektion nr 3. Så nu är jag och kroppen helt död, vilar mig i solen några timmar innan det är dags att jobba.

Och i morgon åker jag till Sverige, whop whop!

Tjej middag

Igår var vi ett gäng tjejer som var ute och åt middag. Vi var på ett brasilianskt ställe nere i Marbella, deras efterrätt var nog ett av det godaste jag ätit! Tog några bilder men de blev super dåliga så jag lånar bild från Johannas blogg istället!

Marbella

Trivs som sagt riktigt bra här i Spanien. Varje morgon som jag går längs strandpromenaden så tänker jag att detta är helt fantastiskt och underbart att kunna gå här längs havet och njuta!

Det blir inte att jag fortsätter i spanska gruppen som jag provade på för det kommer bli för svårt att ta igen det jag missat sen de började i september… Istället har jag gått loss här hemma och skrivit vad allt heter på spanska. Så mitt rum består just nu av en massa post it lappar med spanska ord.

Tennis och snorig näsa!!

Idag körde vi tennis träning nr 2, gillar det riktigt mycket.. Dock vill inte min dunder förkylning ge med sig så nu kör jag på, det får bära eller brista!! Så himla glad över att jag hittat så fina vänner här i Marbella, tycker livet här är underbart.

Fullt ös!

Att vakna kl 06:00 på morgonen med fullt ös direkt tar ut sin rätt, galet sleten nu. Men det var fantastisk att sitta och kolla när solen gick upp i morse. Haft en fullspäckad dag med fotboll, picknick och disco dans ute på terrassen! Nu, power-nap sen fixa till sig inför kvällens kalas och jobb, whop whop!

Sjuk

Har legat sjuk nu i några dagar, förbaskat tråkigt! Varit feberfri sen i eftermiddag så jag hoppas jag är på benen i morgon igen.
Fått lite gjort idag ändå, planerat lite på en kommande möhippa jag ska hålla i, funderat och planerat lite vad jag ska göra när jag är klar med jobbet som barnflicka och fixat lite med en uppgift till högskolan.
Ett bra visdomsord jag stötte på idag lyder: det är framtiden jag är intresserad av – eftersom att jag kommer tillbringa resten av mitt liv där! / Charles F. Kettering

Spanska

Gick på min första riktiga spanska lektion igår. Vi trodde den började som igår men de hade hållt på sen i september, ska kolla vad det kostar om jag hoppar in i gruppen nu sen får jag se om jag fortsätter eller inte. Det kommer bli tufft att ta igen det men med lite jäklar i namma ska det nog gå! Fått feber och halsont också, så typiskt när man är igång med träning, kost och andra aktiviteter…

Tennis

Idag körde vi vår första tennis lektion, herregud vad roligt det var och svårt med för den delen! Vi skrattade en hel del under lektionen så vår tränare måste tyckt att vi var ganska underhållande. Jag försökte mig på att säga att jag tyckte det var en rolig lektion till tränaren som nästan bara pratar spanska. Jag tror att jag lika gärna hade kunnat prata kinesiska med honom. Jaja han skrattade och log i alla fall. 
På tosdag kör vi tennis lektion nummer 2…

Firade Anna

I helgen firade vi Annas födelsedag, sista året på 20 års skalan innan hon blir 30!
De kom tillbaka hit från Sverige i lördags, så glad att de äntligen är tillbaka.