månadsarkiv: mars 2013

Klipp & färg dag

Idag har jag fått lov att jobba som frisör hela dagen men mina fina vänner! Missade dock att fota när jag var hemma hos Emelie och klippte henne, men de andra lyckades jag knäppa några kort på.
Lisa fick en ombrefärgning med lite kortare längder framtill.
Linda som hade jämn långt hår nästan ner till svanken klippte jag av en bra bit på längderna och sen klippte upp det för att få mer volym.
klippte Micke och Nico.

Så det har varit en otroligt rolig och kreativ dag med underbara vänner!

Nu ska jag krypa till kojs för i morgon bär det av tidigt till Portugal med tjejerna, skojigt med en tjej road trip!!!

Baka baka

Idag har vi bakat chokladbollar och gjort pannkakor. Jag gjorde en nyttig variant till mig.
Recept på mina nyttiga pannkakor:
2st ägg
1 1/2 dl havregryn
1/2 dl mjölk
1 nypa salt
2 nypor sötningsmedel eller vaniljsocker

Serverat med kvarg och hallon

Portugal

På fredag ska jag och tjejerna på roadtrip till Faro i Portugal. Skippade Marocko när vi fått höra att några blivit jagade med maskin gevär! Så vi åker fredag morgon och kommer hem lördag kväll. Ska bli så otroligt skoj!!!!

La Sala

I lördags var jag och några vänner på la Sala och sedan på deras nattklubb Aqua mist. Tog väldigt lite bilder men deras nattklubb var otroligt häftig med in glasade vattenväggar i olika färger och luftbubblor.

Siesta

Hos Anna och Anders njuter av livet! De har fått ett stort paket från Sverige som vi hjälps åt att packa upp, lite som julafton.

Marocko

Idag satt jag och Johanna och planerade en roadtrip med tjejerna till Marocko, super spännande! Och så fikade vi på Johannas hemmagjorda knäckebröd som jag tok älskar..

Intervjuer

Idag har jag intervjuat 6st av mina gamla elever till mitt och Ewas examensarbete. Och det gick hur bra som helst, det var så kul att få höra deras röster igen. Nu ska jag möta upp Johanna för en tur på La canada.