månadsarkiv: april 2013

Beroende…

Jag har kommit på att jag är kitkat beroende, speciellt det med vit choklad.. I lördags hade jag mys kväll med Johanna, vi hämtade hem indiskmat och köpte godis. Bara det att jag köpte 2 st storpack med kitkat. Jag rullade ut från Johanna kan jag säga! Tycker denna bilden på Johanna och Natalia är så fin så jag bjuder på den även om det var någon dag sedan jag tog den.

Avkoppling

Efter min fullspäckade och roliga dag åkte jag hem till Anna och Anders. Vi och Fidde gick ner till den lokala strandrestaurangen och åt god mat tillsammans med ett mycket välkommet glas vin. Det var precis vad jag behövde, bara sitta ner och njuta med goda vänner.

Fashion show med Nina B

klockan 11 samlades vi på Marbella club och strax där efter satte jag igång med att fixa alla modellernas hår och smink, det gick verkligen i sjuhundra men jag hann fixa alla och det blev kanon bra.
När det var dags för själva visning blev jag faktiskt lite nervös, det var nog tur att jag hade fullt upp med att göra alla modellerna i ordning så jag inte hade mer tid att tänka på showen innan.. Men visningen gick jätte bra och jag tyckte verkligen att det var super skoj! Mina fantastiska vänner var där och hejjade på mig, och Johanna fotade med min kamera för fullt så hon fastade inte själv på bild.
 
Gårdagen resulterade även i fler arbetsmöjligheter både som modell, stylist och frisör. Jag kan nog inte med ord beskriva hur lycklig jag är just nu,men aldrig trodde jag att livet kunde vara så fantastiskt som det är just nu. Jag har så fina vänner runt mig och känner att framtiden kommer bli kanon bra!

 

Dålig uppdatering

Återigen har det inte funkat att blogga från mobilen… Men jag har haft så underbara dagar med mamma och Carola på besök här hos mig! Tråkigt att de åker inatt. Det var längesedan jag haft ett sånt fullspäckat schema som jag har nu, men jag älskar det. Håller på att planera och ordna inför modevisningen, fixar med nya jobb då mitt jobb som barnflicka snart tar slut och jag har fått så många kunder att göra vid i håret så det är verkligen fullt ös. Här här lite bilder från veckan.

Nina B

Har träffat en kanon tjej som heter Nina, hon har en underbar klädbutik här i Marbella som heter Nina B. Har blivit ombedd att hjälpa till på deras modeshow de ska ha på Mc Café (Marbella Club) torsdagen den 25:e april. Så jag ska fixa modellernas hår och make up samt gå modell själv också. Så himla roligt, tok älskar sånna här utmaningar. Just nu är jag inne i ett riktigt flow.. Denna veckan har varit riktigt fullspäckad med nya möjligheter och jag kan knappt själv förstå hur lycklig jag faktiskt är. Och min underbara mamma och faster Carola har kommit hit till mig i Marbella nu också, så det kan inte bli bättre. Ser verkligen fram emot att få umgås med som i morgon då jag jobbar ikväll.

Skoj på stranden

Jag, Johanna och barnen lekte nere vid San Pedro stranden i eftermiddag, så otroligt härligt. Vi skrattade så mycket, kanske mest åt William som trillade bland vågorna med alla kläder på…

Har även färgat Emelie idag, men av någon anledning funkar det inte att lägga upp bilderna jag tog på henne, ska försöka vi datorn istället då jag oftast bloggar via mobilen annars.