månadsarkiv: maj 2013

Matförgiftad

Att bli matförgiftad är nog ett av det hemskaste jag har fått uppleva… Fy tusan vad dålig jag blev efter att ha ätit ute här om dagen, har varit sängliggandes sen dess och är det fortfarande så det kommer not inte upp något jätte spännande här på bloggen så länge jag mår så här.. Nu ska jag väl fortsätta vänta ut denna persen! 

Mors dag

Idag är det mors dag och jag jag precis som många andra tycker att jag har världens bästa mamma. Hon är så underbar och ställer verkligen alltid upp för mig i ur och skur. Grattis mamma du är bäst! <3      
 
                                               

Lördag i La Heredia

Jag, Johanna och Erik tog en skön eftermiddag i La Heredia idag. Vi satte oss på torget och åt en super god tvårätters lunch sen promenerade vi runt eller snarare upp och ner med tanke på alla backana som finns där. Det känns som man kommer går in i sagoby när man vandrar omring där, med alla små pittoreska hus som varierar i alla möjliga färger. Och överallt är det färglada blommor och gröna växter, så fint!
 
Sen körde vi en gymnastisk fotosession jag och Johanna 😉

 

Nya erfarenheter!

Det var hur roligt som helst att gå modevisningen idag, det var även en lokal tv station där kollade. De intervjuade mig och jag måste säga att jag verkligen måste lära mig spanskan nu. Hade lite svårt att förstå frågorna men det gick nog bra, som Johanna och Malin säger -ett leende och svara ja så kommer man undan med det mesta 🙂 lägger upp bilder från visningen när de har kommit upp på hemsidorna.

makeup skola i Marbella

Jag har goda vänner här i Marbella som driver både makeup, DJ och bartender-skola här i Marbella. Deras utbildningar håller hög standard och är väldigt uppskattade. 
 
Om ni läsare funderar på att gå en makeup kurs så har de just nu ett kanon erbjudande, här kommer mer info:

Vi kan erbjuda ett kraftigt reducerat kursdatum i år för Marbella/Malaga svenskar på Makeupskolan.se.

Om ni väljer att gå vår Makeup skola mellan 4-25 Juni i Marbella Puerto Banus så får ni 3v Makeupkurs samt borstar, allt smink etc för kursen för endast 650 Euro. (Normalpris 1400 euro)

Borstarna kommer från LBC (Halle Berrys Makeup artist) och kursen pågår i Exklusiva Sisu Boutique Hotel där ni även får 50% på all mat, dryck, gym etc..

Boka på www.makeupskolan.se och ange Rabattkod: ”EVELINV” för att få denna rabatt.

Tidsbegränsat erbjudande.

 

Priser Makeupskolan i Spanien « MakeupSkolan

makeupskolan.se

Bästa stället, bästa människorna, bästa minnena! Är säker på att alla som var med skriver under på det! 😀 Nästan så man börjar gråta, minnen för livet 🙂 ? Days

Skriver

Igår hade jag varken ork eller motivation att skriva på mitt arbete men idag var jag verkligen på ”G”. Har skrivit så det ryker om fingrarna hela förmiddagen och det känns verkligen super bra, har bestämt mig för att detta kapitlet ska vara färdigt till torsdag kväll om jag så ska behöva sitta uppe hela natten och skriva!
Imorgon ska jag också gå modell för Eline collection, så skoj…

För mycket av det goda

Herregud vad jag åt mycket godis igår kväll!!! Kände mig riktigt svullen så det fick bli en timmes PW imorse nere på strandpromenaden i Marbella.
När jag var ute och promenerade så träffade 3 stycken jag känner, skoj att man verkligen kommit in i livet här och börjar känna mycket folk som man springer på lite här och där. Saknade det i början när jag var ny här för hemma i Sverige när man är ute och rör på sig träffar man nästan alltid på någon man känner.

Fick precis reda på att min bok har kommit så jag ska springa och hämta den strax och sen blir det raka vägen hem och skriva så det ryker om examensarbetet.

Hajk

Tvingade med Fidde på utflykt idag. Efter att ha sett alla fina naturbilder som folk lagt ut hemifrån så fick jag sånt sug efter att vara ute i naturen.