månadsarkiv: november 2014

Beauty

Magdalena som jobbar som skönhetsterapeut på salongen fick äran att forma mina bryn idag. Vi ska ändra form på dom, så de är under process. Hon vaxade och färgade, ska bli skönt att slippa hålla på att måla dom.

Passade även på att vaxa min ”mustasch” Hahaa!!!
Alla eller de flesta har ju lite ljusa hår och det kan man se ibland vilket jag avskyr. Så jag är nu mera mustasch fri!!! 😉

IMG_0687.JPG

IMG_0688.JPG

IMG_0692.JPG

IMG_0693.JPG

IMG_0695.JPG

IMG_0706.JPG

IMG_0705.PNG

Härliga människor

I förmiddags hade vi en fantastisk kund inne på salongen, hon gav oss så otroligt mycket insperation! Det började med att hon hjälpte mig med en text, då hon är journalist på en av de största tidningarna i England och slutade med att hela personal styrkan provade på hennes träningstips…. Hahaa som vi skrattade!!!! Fast jag fotade bara Lucinda, hon jobbar som nagelteknolog på salongen.

 

IMG_0683.PNG

IMG_0685.PNG
Min sista kund under dagen har varit så otroligt gullig tycker jag. Hon har bland annat skrivit ett fantastiskt fint inlägg om mig som frisör i Facebook gruppen Svenskar i Marbella. Och nu gör hon bara vid sig i håret varje gång hon är här på besök då hon bor mestadels i Sverige.
Underbart härliga människor ❤️

IMG_0686.PNG

Fika och biograf

På lördagarna är det marknad uppe på Centro Plaza och då är det alltid fullt ös och massa folk överallt. Marknaden brukar sluta runt 14 tiden och då börjar det bli lite lugnare (i alla fall på vinter tid). Så vi körde upp dit, kollade på folk och tog en fika på Starz. De har dessutom en av de bästa morotskakorna!

IMG_0649.PNG

IMG_0648.PNG

IMG_0647.PNG

Det var så fint med julbelysningen nere i Puerto Banus, kan inte riktigt förstå att det snart är jul…
a>

IMG_0659-0.PNG

Biografen nere i Puerto Banus har fått nya ägare och därmed förnyat sig. Nu går man i på framsidan (avenida Julio Iglesias) och de har renoverat loungen jätte fint. De har till och med en bar uppe och nere där man kan köpa ett glas vin, öl eller vad man nu skulle vilja ha. Mycket trevligt! De har också utökat med ett större urval av engelska filmer, det var på tiden… Så
jag kan varmt rekommendera alla att prova den nya biografen i PB. Deras hemsida hittar ni här</

IMG_0657.JPG

IMG_0660.PNG

IMG_0661.PNG

Fredag

Oj oj oj, vilken fantastiskt rolig utmaning jag fick på salongen idag!
Min kund ville ha en total förändring och det fick hon. Med tre olika färger i håret och en hel del avklippt hår så fick vi detta fina resultatet!!! Vad tycker ni, gillar ni det?

IMG_0623.JPG

IMG_0626.JPG

Efter jobbet åkte vi till svenskbutiken Mia Del och köpte massa gotte till helgen. Så ikväll blir det riktigt svenskt fredagsmys ❤️

IMG_0634.JPG

IMG_0635.PNG

Paradiset

Idag efter jobbet skulle vi egentligen åkt på en jul mässa men så blev det inte…
Istället så tog jag en PW hem från jobbet!
Det är helt fantastiskt att kunna promenera hem kl 18 och det är fortfarande lite ljust ute, 15 grader och palmer lite här och där. Det är ju helt underbart när jag tänker efter, speciellt när jag ser och hör hur vädret är hemma i Sverige.
Så här såg det ut på vägen hem.

IMG_0619.JPG

IMG_0621.PNG

IMG_0622.PNG

IMG_0620.PNG

Lördags turné

Sovmorgon och banan pannkakor till frukost, perfekt start på morgonen.

Birgitta Bergin hade bok signering på svensk butiken Mia del under förmiddagen så jag och Max åkte dit. Jag har varit på väg att köpa hennes böcker tidigare men har inte kommit riktigt till skott. Men idag köpte jag alla tre och fick så klart den nyaste signerad. Ska bli spännande att läsa!

Det var så underbart väder idag så vi passade på att åka till Ojén. Det är en liten by som ligger ca 15 min bort från oss. Spanien är ju så vackert med små och färgglada gränder, mysiga gator och de otroligt vackra bergen!

På vägen hem stannade vi på Nellies Deli och tog en fika. De ska tydligen leverera julmat till Güye så man kan äta riktigt traditionellt julbord även här i Marbella. Det gillar jag!!!

IMG_0590.JPG

IMG_0591.JPG

IMG_0592.JPG

IMG_0593.JPG

IMG_0577.JPG

IMG_0564.JPG

IMG_0588.JPG

IMG_0587.JPG