månadsarkiv: augusti 2016

Österlen och Skåne

Vi åkte även ner till Skåne där jag kommer ifrån.

Vi passade på att ta en roadtrip till Österlen. Vi började med frukost i Blåsiga Åhus och åkte sen vidare till Haväng där Max och Jimmie fick klappa en häst.

Vi vandrade vid Stenshuvud, väldigt vacker natur. Ett tips är att ha gympaskor om ni åker dit…

Åt världens godaste Pizza på Apotekarns i Simrishamn och avslutade med god fika på café Olof Viktors mellan Simrishamn och Ystad.

   
    
    
    
   

Sist men absolut inte sist så hade vi två dagar fina dagar i Åhus med familjen där mamma har sin sommarstuga. Vi spelade kort i fyra timmar den ena kvällen, där kom vi på att Jimmie är Judas…. Han fuskade hela kvällen! 

  

Semester

Andra åker till Spanien på semester vi flyr turistkaoset och åker till Sverige. 

Vi började vår semester med goda vänner ute i Stockholms skärgård. Vi åkte ut med deras båt i fyra dagar och bara kopplade av. Jag läste bok, vilade, solade, drack öl, åt god mat och bara hade det helt underbart! Sista dagen avslutade vi på mysiga Sandhamn. 

   
    
    
    
    
 

Syrran och hennes kille.

Det var helt underbart att ha Tina och Jimmie på besök. Det känns som vi gjorde en massa kul men ändå bara vilade. 

En sammanfattning på vår vecka här i Marbella.

Vi tog en heldag på El Ancla såklart! Käkade fantastisk god mat på Casa Tua, det är en liten och romantisk restaurang i gamla stan.

   
    
    

Vi hade morgonträning på terassen där vi hoppade hopprep och gjorde lite andra roliga styrkeövningar. Hade skönt poolhäng, och slappade lite.

   
   
Jag har alltid velat gå en PW i soluppgången här i Marbella men det har aldrig blivit av…. Men nu äntligen när syrran kom på besök tog vi oss ut tidigt på morgon för att se solen gå upp. Vi ställde klockan på 6:30, körde ner till Puerto Banus och gick därifrån till Puente Romano. Men….. Så klart var det den ända dagen med moln! Så vi satt där och väntade på soluppgången men såg den aldrig för det var för mycket moln. Hahaa, så typiskt. 

Vi avslutade istället morgonen med en supergod frukostbuffé på Guadalpin Banus hotell. Ett bra tips till alla som älskar frukost, deras buffé hade ALLT.