månadsarkiv: oktober 2016

Workshop 

Idag började vi dagen på kontoret med gemensam frukost och sedan hade vi en mycket intressant och lärorik dag med olika föredrag inom försäljning. Känner att jag fick många nya bra tips och idéer på hur jag kan förbättra mig själv och bli en bättre mäklare. Man kan aldrig bli riktigt fullärd finns alltid något man kan förbättra! Sen avslutade vi förmiddagen med en härlig lunch tillsammans.

Mycket för pengarna ???

Moderna lägenheter byggda i medelhavsstil i ett privilegierat läge mellan Marbella och Estepona, bara 650 m från stranden, nära till bekvämligheter och ligger bara en kort bilresa till Puerto Banús, San Pedro och Estepona. Lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum samt generösa terrasser. Vissa lägenheter har vacker utsikt över havet, andra njuter av utsikt över trädgården. Anläggningen erbjuder vackra tropiska trädgårdar med pool, gym och bastu. Med pris start från endast 176.000€.

Vill ni veta mer om detta otroliga komplex som har allt man behöver för att kunna koppla av i underbara Spanien kan ni kontakta mig på: evelin.valentinsson@fastighetsbyran.se

Staying in bed 

Det är en riktigt gråmulen söndag idag regn och rusk och då passar vi på att mysa riktigt mycket. Jag bakade scones till frukost och hade givetvis varit i svenskbutiken igår och handlat Bregott, prästost och marmelad. Nu har vi bäddat ner oss i sängen och tänker stanna här resten av denna dagen! 

På bygget

Idag var jag ute med kunder på en nyproduktion i ett område som heter Bel Air. Våra kunder blev super intresserade av projektet men hade gärna velat se hur utsikten såg ut i verkligheten. Och i detta fallet så har de redan påbörjat byggnationen så chefen på stället tog med oss upp så de kunde få se det i verkligheten. Det kännes super spännande att gå runder på ett fullt arbetande bygge med skyddshjälmar och allt. Jag matchade snyggt i helsvart och högklackade skor! 😉 

Oktober

Detta är min favorit årstid i Marbella. Temperaturen är helt perfekt man kan ligga och sola på dagarna och fortfarande klä sig i klänning, medan man får ta på sig jacka eller kofta på kvällen. Det är också mycket mindre folk här, turist kaoset i juli/augusti har sin charm men lugnet efter stormen är rätt skönt! 

Chill lördag

Vi hade en super härlig och väldigt rolig dag på Puro Beach. Passade på att njuta av de eventuellt sista strand och pool dagarna i lördags och drack mycket goda ”paraplydrinkar”.  

Mötesdagen 

Jag började dagen med kaffe och croissant  till morgon mötet, dock koffeinfritt kaffe. Jag blir aldeless skakis om jag dricker kaffe med koffein.

Nästa möte hade vi med byggfirman Taylor Whimpey angånge deras nya projekt uppe i Los Arqueros. Intressant! 

Under dagen sitter jag och letar passande objekt till kommande kunder, vilket jag tycker är super kul. Blir själv så otroligt köp sugen…

Ikväll avslutar jag med ytterligare ett möte uppe på Los Naranjos golfklubb. Där vi under två timmar ska bli informerade om resident och icke resident i Spanien samt lite olika skatter som gäller vid olika scenarier. Kan vara lärorikt. 

Charmigt Town House

Söker ni ett nyrenoverat radhus med skandinavisk design och spansk charm? Då har jag bostaden för er i gamla stan, Estepona.

Det är bestående av tre plan. Markplan har en öppen planlösning, här finns vardagsrum, ett fullt utrustat kök och en gäst toalett. På mittenvåningen finns master bedroom med en walk-in closet, en-suite badrum och fransk balkong. Ovanvåningen har ett allrum med kök och takterass.

Jag är helt förälskad i detta charmiga radhuset mitt i Estepona centrum omgiven alla mysiga små gator och gränder. Så här hade jag kunnat tänka mig att bo!

Vi du veta mer eller boka en visning så kan du kontakta mig på evelin.valentinsson@fastighetsbyran.sees1es2es3es4es5es6es7 es8

fastighetsbyran_srgb-2014

Det har nu gått 1 månad sen jag började arbeta som mäklare på Fastighetsbyrån, och jag trivs otroligt bra. Vi har två kontor, ett i Nueva Andalucia och ett i Estepona. Jag utgår oftast från Estepona och kontoret och även det är relativt nytt, kontoret har funnits där i cirka 1 1/2 år. Jag tänkte jag ska försöka blogga lite mer om Marbella och Estepona, livsstilen som finns här och livet jag lever samt om mitt yrke som mäklare. Många drömmer om ett liv i soliga Spanien och därför tänkte jag välja ut en intressant bostad varje vecka som ni kan få läsa om.

14462833_10154043071122875_5711584535004041987_n