månadsarkiv: november 2016

Långlunch 

Efter att vi tagit en snabb kaffe på Starbucks och shoppat lite i Puerto Banus mötte vi upp grabbarna och några bekanta som var på besök i Marbella. Vi hade en fantastiskt god och riktig långlunch på La Sala. 

En bra dag 

Jag har haft en väldigt produktiv dag idag. Fått väldigt mycket gjort på jobbet, blivit bjuden på hembakade bullar, hämtat ut en ny bil i Malaga och besökt IKEA. 

Ny vecka nya tag

Förra veckan bara susade förbi…. Det var min första vecka som jag fick åka ut med egna kunder, så det var många nya rutiner och intryck. Men också en väldigt rolig vecka! Bjuder på bilder från köket på kontoret, jag lagade pasta till lunch. 

Roberto Santo

Vi var på ett väldigt intressant konstevent i helgen. Timeless Gallery Group har flertalet konstgallerier runt om i världen och ett av dem ligger i Puerto Banus och de har även ett konsthus uppe i Benahavis, i fredags började vi uppe i huset där vi fick ta del av Roberto Santos fantastiska skulpturer som var vackert placerade i trädgården. Jag fick en trevlig pratstund med självaste konstnären, han var väldigt jordnära, intressant och trevlig som person. Det var kul att få höra hans historia och syn på konsten. Min favoritskulptur var foten med vingar på, som ser ut att vara är påväg att flyga iväg.  Fotografen som tagit bilderna heter Irene Sekulic, det är även hon som tagit bilden som jag har som huvudbild till bloggen.