månadsarkiv: januari 2017

Kick off

Oj oj oj!!! Vilken fantastisk och festlig kick off Fastighetsbyrån bjöd på. 

Vi flög alla tillsammans till Göteborg och bodde på Gothia Towers, hade konferens på dagen och festen på kvällen. 

Vi hade our vision teama så det var glitter och glamour för hela slanten. Alla bjöd verkligen till, antingen var de riktigt galet utklädda eller super fixade. 

Jag blev så otroligt peppad av kick offen. Det delades ut pris för olika och utmärkande prestationer, har bestämt mig för att jag ska vinna priset för årets rookie 2018! Bästa läget

Jag blir så glad när vi får in massa nya och bra lägenheter som vi kan sälja. Vi har två stycken på Fastighetsbyrån som endast jobbar med att ta in nya objekt, vilket underlättar mitt jobb som säljare. Då det blir ett bra och stadigt flöde på bostäderna. 

Nu har vi fått in en lägenhet med bästa läget, precis vid Centro Plaza där man har gångavstånd till havet, Puerto Banus, massa butiker och restauranger. Den är nyligen renoverad och har 2 sovrum och rymlig terras. Det finns ett stort poolområde, tennisbana och 24 timmars bevakning. Perfekt för dom som vill ha nära till allt men ändå kunna njuta av lugnet! 

För mer info: evelin.valentinsson@fastighetsbyran.se

Nyår

Vi spenderade 3 nätter i Sierra Nevada över nyår. Jag var dock sjuk fram till nyårsdagen så vi var hemma redan innan kl 24 på nyårsafton…

Det bästa med hela resan var naturen och att kunna sitta i solen och njuta av ett glas vin! Jag åkte inte så mycket skidor, får bli mer en annan gång.