månadsarkiv: februari 2017

Istán sjön

Hade besök förra helgen, mina småbröder Abbe och Ludde var här. Känns konstigt att de inte är så små längre för i min värld är de fortfarande bebisar… 

Vi hittade på massa roligt men bäst var nog utflykten till Istán. Parkerade bilen uppe vid stora vägen och vandrade ner till sjön. Naturen där är verkligen magisk! 

Väl nere vid sjön hittade vi en liten stuga som låg vackert intill sjön och påminde om en av stugorna i Hobbit filmen. Så mysigt!!! 

En halv dag

Idag var en sån där dag när jag kände mig lite extra glad. Blå himmel och solsken på väg till jobbet med palmer lite här och där. Ibland är det de lilla som gör en lycklig. Bjuder på lite bilder från halva min dag på väg och på jobbet. 

En bättre tisdag 

Vi har haft en väldigt givande dag på Fastighetsbyrån idag. Work shop med säljteknik, gruppdiskussioner och allmän information om skatter vid bostadsköp i Spanien. Och ett stort plus en tisdag som denna är att jag kunnat registrera 3 nya bostäder som jag sålt, kommer nog bli en bra månad med massa nöjda köpkunder!

 
Och som vanligt håller jag alltid på att kladda med pennan när jag sitter och lyssnar. 

Familjen

Även om jag bara fick 1 1/2 dag i Skåne så hann jag med att träffa min fina mormor & moffor. Vi passade på att äta god kinamats buffé och jag lärde dom hur man pratar med Siri på en iphone. Det tyckte nog vi alla var ganska kul. 

Får ju inte heller glömma lilla mamma, världens finaste och bästa mamma som gör allt för oss! 

Baby shower

När jag ändå var i Sverige så passade vi på att överraska min lillasyster med en baby shower. Medan hon hämtade mig vid tåget så smet de andra in i huset och dukade upp med tårta, kakor, presenter och massa annat pynt.

Det blev super lyckat alltihop! Bäst av allt var vår hälsning till lille ärtan i magen, alla skrev en varsin hälsning till killen i magen. Dessa brev får han sen öppna på sin 18 års dag. Längtar redan tills han blir 18….