månadsarkiv: mars 2017

Lunch

Hade en riktigt långlunch på La Sala igår, vi satt nog där i nästan fem timmar och hade det allmänt bra. Kan tycka att servicen inte alltid är den bästa där med det ligger väldigt bra till och har riktigt bra solläge. Och maten är ganska god, min favorit där är crispy duck. 

På havet

Vi var ute med Mia och Håkan mina svärföräldrar och seglade i söndags, hade super fint väder och det var en otroligt härlig och rolig dag! De ska börja med segling varje söndag, man kan hyra in sig på deras båt en dag. Så seglar de ut längs kusten och fixar även lite mat och dryck osv efter önskemål. Perfekt söndagsutflykt!

Se deras kontaktuppgifter på nedersta bilden.

Invigning

Förra helgen var det invigning för Timeless konstgalleri i Puerto Banus. Tycker det är spännande att gå på liknande event, man träffar alltid så intressanta människor. Och deras konst är otroligt vacker, gillar deras skulpturer bäst. 

Sålda fastigheter

Tänkte börja visa er när och vad jag sålt. Så ni enklare hänga med i mitt arbete som mäklare. 

Precis sålt en takvåning med fantastisk havsutsikt i Casares kommun. Stor takterrass med privat jacuzzi. 329.000€.

Bästa tiden på året

Så sköna dagar/kvällar vi har det just nu i Marbella. Det är precis lagom temperatur, tänk om det kunde varit så här alltid!

Vi vaknade tidigt idag så vi hann stortäda, gå långpromenad och luncha nere på Largos i San Pedro.

Nu blir det en fortsatt mys söndag hemma på soffan! 

Malaga

Jag är stormförtjust i Malaga stad! Vi käkade super god lunch nere i hamnen, på en argentinsk restaurang som heter Angus. Kan varmt rekommendera den, och deras oxfilé. Sen kollade på på fotboll, det var min första stora match jag kollat live på i Spanien. Det måste jag bli bättre på, för det var super kul. Fast än de förlorade. 

En gamal räv

Firade att min gamle vän Micke fylle år förra helgen. De bjöd på spanskt kalas med paella,calamares, olika ostar och gott vin. Sen avslutades kalaset med lite salsa dans på terrassen.