månadsarkiv: september 2017

It’s all about location

Cirka 300m till havet och Strandpromenaden här har man även gångavstånd till charmiga San Pedro centrum och lyx hamnen Puerto Banus. Perfekt semesterbostad med fantastiskt bra uthyrningpotential. 

Lägenheten har två sovrum, fullt utrustat kök och en terrass i väst med sol från förmiddag till kväll. På området finns ett större poolområde och paddelbana. Låg månadsavgift, hiss och tillhörande garage finns också.
Vill ni veta mer kan ni kontakta mig på evelin.valentinsson@maklarhuset.se eller +34 693 725 300.

HÄR kan ni läsa mer om bostaden på vår hemsida. 

Unik takvåning

Både havs och bergsutsikt samt privat pool på terrassen. Fyra sovrum varav ett väldigt rymligt masterbedroom  med ensuite. Tillhörande studio till kök/städpersonal eller gäster, samt en privat hiss som leder upp till takvåningen. Perfekt för en en växande familj eller som investering med stor uthyrningspotential.

Belägen precis vid San Pedro strandpromenad och med enkelt gångavstånd till lyxhamnen Puerto Banus och charmiga San Pedro centrum. 

Vill ni veta mer klicka HÄR.

Eller kontakta mig på +34 693 725 300 eller evelin.valentinsson@maklarhuset.se

Le Mirage

Detta projektet med lägenheter har sålts otroligt bra och är numera nästan helt slutsålt. Jag lyckades få tag på två stycken lägenheter som kom tillbaka på marknaden och sålde dem till två lyckliga kunder. Lägenhet med 3 sovrum 246.000€ och 214.000€. Mycket av deras succé beror på deras förmånliga priser och dess läge med gångavstånd till Cancelada by och havet. Nu har de precis lanserat radhus i samma komplex, även dessa till förmånliga priser. Vill ni veta mer kan klicka HÄR.