Bästa läget

Jag blir så glad när vi får in massa nya och bra lägenheter som vi kan sälja. Vi har två stycken på Fastighetsbyrån som endast jobbar med att ta in nya objekt, vilket underlättar mitt jobb som säljare. Då det blir ett bra och stadigt flöde på bostäderna. 

Nu har vi fått in en lägenhet med bästa läget, precis vid Centro Plaza där man har gångavstånd till havet, Puerto Banus, massa butiker och restauranger. Den är nyligen renoverad och har 2 sovrum och rymlig terras. Det finns ett stort poolområde, tennisbana och 24 timmars bevakning. Perfekt för dom som vill ha nära till allt men ändå kunna njuta av lugnet! 

För mer info: evelin.valentinsson@fastighetsbyran.se

4 tankar kring ”Bästa läget

  1. Evelin Inläggsförfattare

   Hej Sophia. God fortsättning! Dessa lägenheterna är bara till salu ej uthyrning. Hör gärna av dig om du går i köptankar. 🙂

   Svara
 1. Sandra

  Hejsan,

  Låter underbart att få bo nere i värmen och Marbella.

  Har du några tips på boende/hotel/ lägenhet eller hus att hyra i Marbella, vi funderar på att åka dit i sommar med våra två barn 5 och 9 år.

  Hoppas du har några fina tips:)

  Ha det fint!
  Mvh Sandra

  Svara
  1. Evelin Inläggsförfattare

   Hej Sandra.
   Det är verkligen underbart, speciellt så här års när det är grått och kallt hemma i Sverige. När det gäller uthyrning så är helt klart dessa bäst på http://www.roomserviceinternational.com det är svenskar som driver företaget här i Spanien. Annars har jag hört gott om H10 hotellet, Don Pepe och Hotel guadalpin i Puerto Banus.
   Hoppas det var till lite hjälp och att ni får en underbar semester i sommar. Kram

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *