Dålig uppdatering

Återigen har det inte funkat att blogga från mobilen… Men jag har haft så underbara dagar med mamma och Carola på besök här hos mig! Tråkigt att de åker inatt. Det var längesedan jag haft ett sånt fullspäckat schema som jag har nu, men jag älskar det. Håller på att planera och ordna inför modevisningen, fixar med nya jobb då mitt jobb som barnflicka snart tar slut och jag har fått så många kunder att göra vid i håret så det är verkligen fullt ös. Här här lite bilder från veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Dålig uppdatering!

Jag måste bli bättre på att göra lite fler och kortare uppdateringar… Men i iallafall, I måndags var jag riktigt slö och gick inte ur sängen förrän kl var 12 och sen jobbade jag till ca 18.
På kvällen kom Fidde hem till mig så lagade vi mat. Det var jätte mysigt för vi hade ju inte setts på hela helgen och vi behövde ju ge varandra lite uppdateringar om vad som hänt i helgen osv. Vi satt ute och käkade och jag gjorde misstagen att säga att jag inte sett så mycket myggor och inte fått ett enda bett… Bara för det så kom det en väldigt hungrig mygga och åt på mig tolv gånger! Ser ut som jag har pesten på armarna eller nåt 🙂
 
Igår var jag fortfarande trött men jag gick upp tidigt iallafall, men inte fick jag mer gjort för det. Jag var hemma hela dagen igår och solade, fixade med lite på datorn, lagade omelett, kollade resor och lite annat skoj.Kollade även på en film som hette Like crazy, dåligt val av film… Det var självplågeri för den handlade om ett par som kämpade med ett förhållande på distans..
Nästa gång ska jag se en dålig action film istället 😉
 
På kvällen var jag och Fidde hem bjudna till Johanna, hennes kille och deras inneboende. Vi blev bjudna på hamburgare, riktigt gott och super trevligt!
 
Idag tänkte jag åka ner till stranden för att sola lite innan jag börjar jobba i eftermiddag. Men det bästa är nog att jag funderar på att åka och shoppa efter jobbet! tro det eller ej men jag har inte shoppat någonting sen jag kom hit! Och det är ju på tiden idag då… Det ligger ett stort köpcenter bara 10 min från där jag bor och de har öppet till kl 22 på kvällen, skit bra!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *