En underbar helg hemma i Kristianstad

I fredags åkte jag hem på besök i Kristianstad, saknade alla där hemma så otroligt mycket. När jag landade på Kastrup var ju såklart Mr Persson där och mötte upp mig sen åkte vi över till Köpenhamn där Tina och Jimmie väntade på oss.
Det var så himla perfekt att gå där och mysa på Ströget.
 
På kvällen blev det självklart party och då hakade Dessi och Danne på oss. Vi drog ut på Bånken och satan vad roligt vi hade! Det är som vanligt när Dessi hakar på, spontant och förbaskat kul. Tycker de är ett helt fantastiskt par 🙂
 
På lördagen åkte vi ut till mamma och blev bjuda på underbar mat, mammas mat är ju alltid godast 🙂 Syrrans kille Jimmie och hans pappa och låtsas mamma var också där på besök och sen kom min andra fina syster Micca med två troll ungar <3 Jag har alltid uppskattat och älskat familjen mycket men nu när man inte träffar dom så ofta så gör man det ännu mer det vill jag lova.
 
Framåt kvällen var det dags för party igen och då samlades vi ett härligt gäng hemma hos Tina och eftersom utbudet i K-stad inte är så stort så blev det Bånken igen. Men det är ju tur att stället alltid levererar i alla fall..
 
Söndagen då var man inte allt för kaxig.. Ojoj vad det känndes i kroppen och huvudet. Jag spenderade förmiddagen med att bara njuta av Mr Perssons sällskap och sen hängde Tina och Jimmie med oss och köpte pizza, men istället för att käka där eller hemma så tog vi med oss det ner i en mysig park och käkade där istället. Vi avlutade vår måltid med att kasta flaska och jag vann så klart!
 
Ca 18 var det dags att checka in på Sturup och säga hejdå till Mr persson, syrran och Jimmie. Denna gången lyckades jag hålla tårarna inne, stolt! Men hjärtat fick sig en riktig smäll..
 
Jag sov de första två timmarna på flyget sen var det en dansk kille som satt bredvid mig och började snacka lite. Det visade sig att han rest världen över och bott lite här och där vilket var jätte intressant att höra om. Men herregud vad det är svårt att förstå danska så vi tog det på engelska i stället. Hahaa!
Det visade sig att vi skulle åt samma håll så vi gick på jakt efter en bus när vi landat i Malaga, såklart missade vi precis en och skulle få vänta mer än en timme på nästa. Då träffade vi ett trevligt engelskt par och bestämde att vi skulle dela på en taxi. Helt underbart att träffa så trevliga människor!
 
Väl framme i Marbella så skulle Simon som den danske killen hette bestämma en plats där hans käraste skulle hämta upp honom. Det skulle dröja en stund innan hon var framme så vi gick och tog en öl nere vid stranden så länge. Simon var i ca 35 års åldern och arbetade som kitesurfing, meditation, trekking och yoga instruktör. Han och hans käraste skulle åka vidare ner mot Afrika med sina grupp och hålla sin kurs där nere. Med tanke på hans jobb så var han väldigt spirituell av sig och öppen för det mesta. Skit skoj att träffa så annorlunda och öppna människor verkligen.
Sen kom hans käraste och de var så gulliga och skjutsade mig hem så jag slapp ta taxi upp till huset.
 
Detta är en flygresa jag sent kommer att glömma 🙂 Han har en hemsida ni kan gå in och läsa lite om vad de har kurser i osv. www.soulsurfers.dk
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *