Fullt ös!

Att vakna kl 06:00 på morgonen med fullt ös direkt tar ut sin rätt, galet sleten nu. Men det var fantastisk att sitta och kolla när solen gick upp i morse. Haft en fullspäckad dag med fotboll, picknick och disco dans ute på terrassen! Nu, power-nap sen fixa till sig inför kvällens kalas och jobb, whop whop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fullt ös

Har ju inte hunnit blogga med nån reda…
Här kommer en snabb summering av dagarna.

I fredags var jag, Tina, Anna, Fidde och några andra vänner ute och röjde loss. En av de bästa och roligaste kvällarna jag haft i Marbella.

I lördags tog jag med mig mamma, Kjell och Tina till restaurangen Güey som ligger i Nueva Andalucia, så jäkla bra restaurang.

Och i söndags var det dags att flyga hem, bäst var att min mormor och morfar hämtade oss vid flyget. Hahaa dom är så underbara och roliga, bästa mormor och morfar som finns!

Igår hälsade jag på mina gamla jobbar kompisar på JB och fick krama om fina Babsan o de andra. Mina gamla kollegor är såååå underbara. Träffade även några gamla elever, alltid lika skoj att se dom.

Sen blev det fika i hundranittio på stan. Träffade först Syrran (Micca) och barnen, sen bästa Gustaf och Elliot, sen fina Carro och avslutade med fika och mys hemma hos underbara Reggi!!!

Nu bär det av mot högskolan i Malmö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *