Hallå igen

Oj, vad längesen jag skrev här nu…..

Jag har inte legat på latsidan direkt. Jag, Fidde och Elin (Fiddes nya tjej) bor just nu super trångt tillsammans i en liten lägenhet i Marbella stad men vi har äntligen hittat en större lägenhet eller town house som det heter här i Spanien. Nästa månad flyttar vi allihopa upp till ett område i Nueva Andalucia som heter Aloha pueblo.

Sen jag flyttade hit har jag hela tiden velat bo uppe i ”pueblon” för det känns mer som hemma där. Jag har många av mina vänner där uppe och det är mer som ett kvarter där de flesta känner varandra, precis som hemma. Jag ser verkligen fram emot att flytta och att få ett riktigt hem igen, med egen toalett och eget rum samt gästrum. Sen tycker jag även det ska bli kul att bo ihop med Fidde och Elin så man har lite sällskap om kvällarna osv. Vårt town house är verkligen super fint, ni ska få se bilder när vi flyttar in, har bara tagit lite bilder på området från internet ännu. Man kan nästan säga att det är tre våningar, nedre plan består av två sovrum med egna toaletter samt ett gästrum. Mellanplan har kök som är öppet ihop med vardagsrummet och en öppenspis som vi kan elda i under vintern. ovanplan är en enda stor solterass, Där ska det grillas kan kan jag lova!!!

Sen håller jag också på med ett annat projekt gällande kommande jobb för mig här i Spanien. Jag vill starta ett eget företag och därför håller jag på att ta reda på all fakta osv, men det tar tid. Hade möte i förra veckan med en spansk advokat för att få större klarhet i allt. Och det gick väldigt bra får jag såga.

Och jag håller ju på med plugget också, både spanska lektioner två dagar i veckan med mycket läxor samt min lärarexamen som jag läst på distans nu i tre år på Malmö högskola. Jag ska hem till Sverige i nästa vecka och opponera samt examineras, det ska bli så skönt att äntligen bli klar med min lärarutbildning.

Så ni kanske förstår att jag haft fullt upp 😉

Men i alla fall så har jag haft en jätte mysig helg med Elin. Fidde är bortrest så vi har fått lite egentid tillsammans och lärt känna varandra bättre och Elin är en super go tjej måste jag säga. Vi kommer ha det super skoj och mysigt ihop.

1330_plaza

2043_FACADE (Large)

timthumb

734672_4597685751557_19666167_n

 

1 tanke kring ”Hallå igen

  1. Mamma

    Ja det är mycket som händer nu . Ser mysigt ut där ni kommer att bo . Ser framemot att få komma ner igen för att se det nya hemmet . Jätte spännande med företagandet , när alla bitar faller på plats så kör vi . Ser fram emot att träffa dig igen

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *