Influensatider 

Jag som många andra denna vintern har lyckat åka på en rejäl influensa med feber, ont i öron och bihålor. Det är tur att jag har en fantastisk sambo som tar hand om mig när jag är sjuk. Han tvättar, lagar mat och diskar och bäst av allt är att han gjorde en fantastiskt god ingefära dryck. Han långkokade ingefära, citron och honung på låg värme i ca 3 timmar som jag nu druckit två gånger om dagen sen jag blev sjuk.

Jag har Sanitas sjukförsäkring här i Spanien och är så otroligt nöjd med dom. Gick till vårdcentralen Clinica Del Rio i San Pedro och som alltid är de super trevliga. När jag kom dit beklagade dom att det var lång väntetid och frågade om jag ville vänta. Det var 30 min väntan förklarade receptionisten…… 30 min är ju ingenting, hade det varit i Sverige hade det säkert tagit halva dagen! 


Hela besöket tog 45 min från det att jag kom in till att jag blivit undersökt och fick utskrivet penicillin. Och jag fick en ny tid i januari för att gå igenom den årliga undersökningen där de kollar ALLT. De tar alla tester man kan tänka sig och man brukar få svar ett par dagar senare om man behöver äta några extra vitaminer eller liknade. Allt detta kostade och kommer inte att kosta mig någonting då jag har Sanitas sjukförsäkring. Klicka här  så kan ni få mer info och hjälp av svenska Inger på Sanitas. 

Nu hoppas jag på att bli frisk då vi ska fira Nyår uppe i Sierra Nevada.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *