Istán sjön

Hade besök förra helgen, mina småbröder Abbe och Ludde var här. Känns konstigt att de inte är så små längre för i min värld är de fortfarande bebisar… 

Vi hittade på massa roligt men bäst var nog utflykten till Istán. Parkerade bilen uppe vid stora vägen och vandrade ner till sjön. Naturen där är verkligen magisk! 

Väl nere vid sjön hittade vi en liten stuga som låg vackert intill sjön och påminde om en av stugorna i Hobbit filmen. Så mysigt!!! 

2 tankar kring ”Istán sjön

 1. Åsa

  Tack för en trevlig blogg ! Har lgh i San Pedro och till sommaren när våra vänner kommer ner tänkte vi ta båt från Puerto Banus in till Marbella. Min fråga till dig är om du kan tipsa om ng bra restaurang som inte ligger i turistfällorna typ apelsin torget ?? Ha de gott !
  Med vänlig hälsning Åsa

  Svara
  1. Evelin Inläggsförfattare

   Hej Åsa. Kul att du gillar mig blogg 🙂 De jag gillar bäst inne i marbella är en El Patio de Mariscal, det är en super mysig spansk restaurang och deras innergård är ljuvlig. Tänk på att alltid förboka bord. Casa Tua en Italiensk restaurang och också jätte bra, båda ligger i gamla stan. Gillar man kött så är den argentinska restaurangen Hacienda Patagonica helt klart bäst, ligger ganska gömt i Marbella centrum. Hoppas ni får en super trevlig semester i sommar och att mina tips hjälpte er lite. Kram

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *