Kreativitet

Vilken enormt rolig dag jag haft med Johanna idag, Klippte och färgade henne! Tycker att hon blev super snygg!(snyggare än vanligt) Gjorde en Ombre färgning med en varm 6:a och blekning. Satan i gatan vad roligt det var att få agera frisör igen…. Love it!
 
Och Johanna kockade som vanligt som ett riktigt proffs, hon hade till och med förberett maten genom att ha hackat och lagt upp det i skålar så det bara var att röra ihop det snabbt och lätt. Hon bjöd på en super god kyckling och grönsaks wok
 
Sen åkte vi till en super häftig antik affär, jag har spanat in den länge men inte ”vågat” gå in där själv. Där fanns allt möjligt, tycker det är så härligt med gamla slitna grejor. Det var ganska dyrt men det kan det vara värt för att få något som ingen annan har. Den heter El Rastro och ligger på Golden mile mellan Marbella och Puerto banus.
 
Ville fortsätta med nya inspirerande projekt så vi åkte till Leroy Merlin (det är en affär som påminner om Rusta hemma i Sverige) för att handla lite grejor som jag kan pyssla med om dagarna när jag inte jobbar.
.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *