London

Min sambo är inte så glad i julen så vi beslutade oss för att skippa julen i år, så vi åkte till London istället med våra goda vänner. Vi bodde super bra och centralt på W Leicester Square. Vi landande på kvällen den 23:e och hade ett förbokat bord på resturang La Bodega Negra i Soho, det var tre av min vänner på FB som hade rekommenderat det. 

Wow, vilket stället! Det ser ut som en porrbutik utanför så det kändes lite skumt att gå in genom dörren. Väl inne möts vi av en kille som undrar vilka vi är, jag förklarar att vi bokat ett bord och han fortsätter ifrågasätta oss om vi verkligen vill gå ner till vårt bord. Då vi blivit förberedda på att det är en speciell upplevelse att gå vidare ner i resturangen så fortsatte vi ner för trappan. Det var som att komma in i ett valv fullt med människor och musik och ljuset var ganska dämpat. Spännande, var min första reaktion! 

Menyn bestod av mexikansk tapas, vi tog pizza, chips & guacamole, tacos av olika slag och magaritas. Allt var super gott! Den hade kunnat få 5 av 5 i betyg men tyvärr var servicen inte den bästa. Oavesett så var det en super rolig och smakfull upplevelse och kan varmt rekommendera alla att besöka La Bodega Negra.


2 tankar kring ”London

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *