Möhippa

Var på min första spanska möhippa för min vän och kollega Fanny. Skrattade så otroligt mycket hela dagen att jag vaknade med träningsvärk i kinderna.

Vi överraskade henne i lägenheten genom att komma inspringandes med roliga glasögon, trumpeter och massa skrik. Hon blev så överraskad att hon backade tillbaka in i lägenheten. 


Sen åkte vi upp till industriområdet i San Pedro och fick en timmes lektion i hur man kör pole dancing. Det var galet roligt, inte för att jag vet hur man rör sig sexigt eller hur man rör på höfterna. Men jag kunde faktiskt snurra rätt bra på stången, måste vara mina gamla gymnast gener som fortfarande sitter i. Vill ni se ett klipp så klicka här.


Därefter åkte vi till stranden. Med stora filtar i alla möjliga färger, flertalet parasoll och massa goda och hemmagjorda spanska smårätter hade vi en otroligt mysig picknick. Här satt vi i flera timmar och umgicks med varandra med fokus på Fanny, vi hade förberett flera spännande frågor hon fick besvara under vår picknick. Det är inte en vanlig tradition vid en möhippa i Spanien så den uppskattades extra mycket av mina spanska vänninor. 


Sen var det dags att göra sig fin inför kvällen, vi åkte först till Amare hotell i Marbella centrum och drack lite champagne på deras rooftop bar. Därefter åt vi en fantastisk middag på El Patio De Mariscal i gamla stan. Deras innergård är så romantiskt det kan bli och de har alltid färska råvaror, Love it!

Sen avslutade vi med att gå ut i Marbella hamn. Allt var så otroligt kul och lyckat hela dagen och jag lärde mig massa nya saker om möhippa och bröllop i Spanien. Bland annat, om en i sällskapet skriker viva la novia så ska resten fylla på efteråt i kör VIVA!!!!! Och oftast hänger okända spanjorer med i kören, riktigt roligt och det gav en så härlig stämning. Detta var helt klart en dag jag och Fanny alltid kommer minnas. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *