totalt brännd men en mysig kväll

Jag skulle egentligen åkt till en mysig lite bergs by som heter Rhonda men så blev det inte.
 
Istället åkte jag ner till stranden för att sola lite, det var första gången som jag låg på stranden sen jag kom hit så jag var lite osäker på om jag skulle hitta dit.
Men det gjorde jag utan problem!
 
Det var helt perfekt dag för att ligga och steka på stranden då det var lite molnigt, det går inte att ligga i solen mitt på dagen annars. Men det var så skönt att ligga där med Tompes spellista på Spotify i öronen att jag somnade…. Ajj, när jag kom hem och tittade mig i spegeln såg det ut som jag hade vita trosor med rosa strumpbyxor…. Aldrig mer ska jag somna på stranden. Som tur var hade Fidde aftersun så jag körde dit och lånade lite av honom o herregud vad det kylde gött!!
 
Jag hade även skickat till en svensk tjej som heter Johanna och frågat om hon ville hitta på något på kvällen,självklart var hon på. Så vi möttes upp utanför Fiddes och körde sen tillsammans in till Gamla stan eller apelsintorget eller vad det nu kallas!
Vi hittade en mysig restaurang som vi käkade på, båda tog lax även om man kunde välja att få den grillad eller ugnsbakad i folie så rekommenderade kyparen inte den i folie så det fick helt enkelt bli grillad lax?!
 
Johanna flyttade hit för två månader sedan så hon är ganska ny här också men vi kunde ändå hjälpa varandra med lite tips häromkring.
 
När vi ätit klart så gick vi runt och kollade lite och där var enormt vackert överallt med sina små gator, färgglada och upplysta fasader med olika blommor som klättrade lite här och där. Det är verkligen perfekt ställe att bjuda med sin älskade på konstaterade vi båda två. Men efter som ingen av oss hade våra älskade i närheten fick vi ta till vara på varandra istället 😉
 
Ni kan läsa mer om Johannas liv här: http://alltommarbella.com/
 
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *