Var är bilen?

Jag åkte till några bekanta i Nueva Andalucia och fixade deras hår. Jag har varit där ganska några gånger och jag parkerade där jag och dom brukar parkera. Men när jag skulle åka hem därifrån så var min bil borta……..

Jag fick panik. Vi såg en vit bil längre ner i backen och trodde först att den rullat iväg men det var en annan vit bil som stod längre ner.
Sen trodde vi att någon stulit den men jag hade bilnyckeln i väskan och vi kunde inte se att rutan blivit krossad.
Efter en stund av panik så kom en spansk man ut från sitt hus och sa att han ringt polisen för han tyckte jag stod för långt ut på gatan.

Så jag åkte till polisstationen i centrala Marbella. Men det finns tydligen många olika poliser här, så de hänvisade mig till en annan station. Eftersom jag var själv fick jag ta taxi till den andra stationen som ligger lite i utkanten av Marbella.

När jag kom dit sa de att bilen inte fanns där heller utan på polisstationen i San Pedro.
Då bröt jag ihop lite eller mycket… Jag ringde till Max min vän så han hämtade upp mig och vi körde och hämtade Krisse. Sen letade upp stationen i San Pedro. Där fick vi betala 200€ för att hämta ut bilen.

Kan inte med ord beskriva hur arg, ledsen, förtvivlad och utlämnad jag kände mig igår.

Men idag är en ny dag och det innebär nya möjligheter! Så jag ska glömma gårdagen och ta nya tag idag.

20131029-122201.jpg

4 tankar kring ”Var är bilen?

  1. Emelie

    ÅÅÅHHH, jag förstår din känsla. Ungefär de som hände mig ju!!! sjukt tråkiga pengar… hoppas att allt e bra o jag vill snart komma o hälsa på! kram

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *