Bank i Marbella

Det finns många banker i Marbella och många banktjänstemän pratar engelska. När man öppnar bankkonto är det viktigt att ha med sig legitimation i form av pass samt finns det många banker som kräver NIE-nummer (läs mer om det här) för att man ska få öppna bankkonto.

Sabadell Solbank har jag använt mig av här i Spanien och jag har ännu inte haft några problem. De har svensktalande personal på flera av sina kontor runt om på solkusten, bland annat på kontoret som finns på Centro Plaza i Nueva Andalucia. Banken har internetbank så man kan sköta sina transaktioner och följa sitt saldo på internet. Utlandsbetalningar funkar utmärkt.

Sabadell Solbanks kontor har öppet 08:15-14:00 måndag till fredag. Under tidsperioden oktober till mars har de öppet extra länge på torsdagar, 08:15-18:30. Klicka på den här länken för att hitta ditt närmsta Sabadell bankkontor.

Andra banker i Marbella är bland annat Banco SantanderLa Caixa, Caja España, Deutsche Bank mfl. För fler banker i Marbella, kika in här.

2 tankar kring ”Bank i Marbella

 1. Malin Jansson

  Hej!

  Vi har Sabadell Solbank, ni skriver att de har svensktalande personal på flera kontor men på bland annat Centro Plaza i Nueva Andalucia.

  Jag vill komma i kontakt med en svensktalande, kan ni vänligen återkomma med namn och telefonnummer till någon som talar svenska och som jobbar på Centro Plaza i Nueva Andalucia i Marbella?

  Tack så mycket!

  Med vänliga hälsningar,
  Malin Jansson

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Notify via Email Only if someone replies to My Comment