Jobba i Marbella

Jobba i Marbella

Eftersom Spanien är inne i en liten finanskris så har arbetsmöjligheten minskat drastiskt under de senaste åren men det är fortfarande många skandinaver som väljer att jobba i Marbella. De jag känner som kommit för att jobba i Marbella har fått jobb relativt lätt. För de flesta jobb i Marbella inom turism/nöjesliv är det en stor merit att prata flera språk men spanska är inte alltid ett krav när man vill jobba i Marbella.

Själv har jag inte sökt jobb i Marbella och har därför ingen erfarenhet av det att skriva om men här kommer några läsvärda länkar om att jobba i Marbella och jobba i Spanien.

Call4u.se – Ett av få företag i Marbella som riktar sig mot svenska marknaden. Svenskt callcenter med svenska kunder och produkter.

Sydkusten.es – Sydkusten.es är en av många bra svenska nättidningar på spanska solkusten. Här kan du få svar på frågor om att jobba i Marbella.

Spanienforum.se – Ett forum inriktat på Spanien där man kan hitta jobbannonser runt om i landet samt diskutera att jobba i Marbella.

Arbetsförmedlingen.se – Lediga jobb i arbetsförmedlingens utländska platsbank. I kolumnen till höger kan du välja vilket yrkesområde du vill utforska mer.

Swedesinspain.se – Bra blogg skriven av en svensk boende i Spanien. Här är ett inlägg om att söka jobb i Spanien.

Megafon.net – Listar en del lediga jobb för de som vill jobba i Marbella och övriga Spanien. Kan vara värd en titt!

PDF arbetsförmedlingen.se – Ett PDF-dokument från svenska arbetsförmedlingen med bra information om att jobba i Spanien.

PDF Export Rådet – Ett gammalt dokument från 2001 om att jobba i Spanien som har en del information som fortfarande är aktuell.

Au Pair i Marbella

Livet som au pair i Marbella är superhärligt. Hittar man en bra familj att jobba hos så är det helt underbart! Det är viktigt som au pair att ha lite skinn på näsan och säga ifrån om det är något man inte trivs med, ofta kan man mötas någonstans på mitten med sin värdfamilj!

Personligen lärde jag känna min värdfamilj privat och vet inte hur bra aupairhemsidor fungerar. En av flera fördelar med att vara au pair genom en förening är att om man inte trivs så kan föreningen hjälpa en att hitta en ny familj. Själv hade jag väldigt tur och hittade en underbar familj på egen hand.

Aupairguiden.se – Här kan du läsa allt du behöver veta inför ditt livs resa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Notify via Email Only if someone replies to My Comment