Resa till Marbella

Marbella är det ultimata stället för er solsemester. Klimatet i Södra Spanien är ljuvligt och även om temperaturen under sommaren ofta sträcker sig över 35 grader så bidrar havsbrisen och de ståtliga berg som omringar staden till att man uppfattar värmen på ett helt annat sätt. I Marbella med omnejd är naturen slående vacker och byarna uppåt bergen är magnifika med en underbar utsikt över Costa del Sol.

Här på Alltommarbella.com har vi en hotell-guide med hotell i Marbella där vi samlar hotellrecensioner från bloggens läsare. Söker du hotell i Marbella så kika in vår guide under Hotell Marbella i menyn längst upp på sidan eller genom länken här nedan.

Här nedan kan du hitta mer information om andra saker som kan vara intressanta när man ska resa till Marbella. Hör gärna av dig om du saknar något på sidan genom att lämna en kommentar längst ner på sidan.

Hotell Marbella

Marbella är en populär turiststad och det resulterar i stort utbud på hotell i Marbella. Det kan vara svårt att veta vad som är bra och inte och därför har vi skrivit ihop en hotell-guide med ärliga hotellrecensioner.

Läs mer om Hotell i Marbella.

Flyg till Marbella

Det finns flera olika flygbolag som flyger till Malaga Airport som är Marbellas närmsta flygplats. Om man vill kan man även flyga till Sevilla men då är resvägen något längre!

Läs mer om Flyg till Marbella.

Shopping i Marbella

Det finns bra shopping i Marbella och utbudet är stort! Det finns något för alla plånböcker och stora butiker som Zara och Mango är mycket billigare i Marbella än i Sverige.

Läs mer om Shopping i Marbella.

Marbella med barn

Marbella är så mycket mer än bara fest och shopping, staden passar alla åldrar. I Marbella med omnejd finns flera zoo, vattenland och äventyrsparker.

Läs mer om Marbella med barn.

Marknader i Marbella

Det finns flera marknader i Marbella man kan besöka och de har öppet året runt (med undantag för de mest stormiga dagarna). På marknaderna finns allt man kan tänkas behöva!

Läs mer om Marknader i Marbella.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Notify via Email Only if someone replies to My Comment