Marbella med barn

Marbella är ett strålande vackert resmål och att åka till Marbella med barn är inga problem. Här finns en hel del att hitta på med barnen (utöver sol och bad!) även om staden till största del är känd för sitt nattliv och sin shopping. De flesta av de aktiviteter finns att hitta i Marbella men jag listar även några saker som är en bit utanför staden. Här nedan hittar du lite information på vad man kan hitta på i Marbella med barn, har du fler tips får du gärna dela med dig av dem i en kommentar längst ner på sidan!

Lekparker i Marbella

I Marbella finns många lekparker och vissa av dem är finare och mysigare än andra. Här är mina favoriter inom lekparker i Marbella, jag har gjort en undersida om varje lekpark där du kan hitta mer information med kartor osv. Klicka på rubriken för att läsa mer.

Los Tres Jardines

Nybygd lekpark i San Pedro med bra picknick-möjligheter. Finns en lekpark för lite större barn och en för de mindre!

Paco Cantos Marbella

Liten lekpark med vacker utsikt över hela Marbella. Här finns även mänger av idrotter att utöva; basket, tennis, pingis mm. Café finns!

Lekparker vid havet

Barnen leker i lekparken och de vuxna sitter på stranden och njuter. No more words needed.

Slottet i La Campana

Lekplats i form av ett spännande slott. La Campana ligger i närheten av det populära området Nueva Andalucia.

Lekpark Marbella

Djurparker, temaparker och vattenland i Marbella

I Marbella med omnejd finns flera roliga parker av alla dess slag där man kan spendera några timmar och underhålla barnen. Personligen har jag inte så mycket erfarenhet av dessa parker men tipsar gärna om dem ändå. Klicka på rubriken och läs mer om dessa temaparker i Marbella.

Funny Beach

Här finns GoKart, trampoliner och andra kul aktiviteter. Som namnet avslöjar så ligger Funny Beach vid stranden och erbjuder även roliga vattenaktiviteter som bland annat bananbåt.

Minigolf

Besök denna äventyrsbana med 19 hål och se vem som vinner! Banan är öppet alla dagar men om det regnar allt för mycket då brukar de hålla stängt så under ostadiga dagar är det bra att kolla upp öppettiderna innan man åker dit.

Tivoli World

Största tivolit på Costa del Sol ligger endast 35 minuter från Marbella och har inte bara vanliga små karuseller utan även stora och moderna åkattraktioner som kan locka hela familjen till skratt.

Aqualand Torremolinos 

Svalka dig i sommar med ett besök på vattenlandet i Torremolinos som har blöta lekparker för både stora och små barn. Tips är att ta med sig egen picknick samt att köpa biljetter på internet.

 Crocodile Park

Vågar du pussa en krokodil? Testa på Crocodile Park, här kan du få reda på allt du inte visste om denna uråldriga varelse och om man vågar så kan man till och med få möjligheten att hålla en livs levande krokodil.

Selwo Aventura

Åk på safari och se över 2000 djur från världens alla hörn. Missa inte möjligheten att rida på en kamel samt lära sig skjuta pilbåge som en riktigt medlem av en afrikansk stam.

Aventura Amazonia

Gå linbana högt upp i trädtopparna med säkerthetsutrustning. Det finns olika banor med olika svårighetesgrader, beroende på hur lång man är får man testa på de olika.

Laser Combat

Utmana dina vänner i en spännande match med laserpistoler. Ett laserskott känns inte ett dugg utan man får veta att man blivit träffad genom de ”skyddkläder” man tar på sig som börjar lysa och låta.

Att göra med barn i Marbella

Inomhus-aktiviteter i Marbella

Även på spanska solkusten kan det ibland få för sig att regna och trots att landet inte är uppbyggt för dåligt väder så finns det ett par saker man kan hitta på inomhus. Klicka på deras rubriker och hitta mer information om dessa inomhus-aktiviter i Marbella.

Galaxia Playcentre

1150 kvm av ren glädje för alla åldrar. Galaxia är proppfullt av kul aktiviteter för barn och de vuxna kan under tiden sitta i den bekväma loungen och slappna av. Här kan man även hälsa på jultomten i december!

Camelot Park, La Cañada

Hoppa, klättra och åk rutschkana i detta uppblåsbara lekland som är beläget i parkeringsgaraget i shoppinggallerian La Cañada. Det finns flera roliga bollhav och räkna med mycket spring och skratt!

Bongo Park

Lekland inomhus med bollhav och mängder av hemliga gångar. Här finns även en liten fotbollsplan där barnen kan sporta lite samt område för de allra minsta. Perfekt för barnkalas i Marbella!

Costa Bear Marbella

Gör ditt eget gosedjur hos Costa Bear i San Pedro. Ge din teddybjörn ett hjärta, en egen doft och ljud för en personlig gåva eller minne från resan på spanska solkusten.

Marbella med barn

Fler tips på aktiviteter hittar du på www.marbellafamilyfun.com.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Notify via Email Only if someone replies to My Comment